Obiectivele tale de
digital wellness

Email

Un inbox plin de mailuri necitite ori lipsit de organizarea acestora ne influențează productivitatea. Creierul percepe lista de mesaje ca fiind sarcini de îndeplinit, așadar un inbox aerisit îi va spori puterea de a se concentra. Află cum să reduci numărul de mailuri, metode de a le organiza și cum să susții pe termen lung acest obicei.

Work-Life Balance

Suntem constant conectați, iar asta reduce din ce în ce mai mult granița dintre birou și acasă. În perioada recentă până și spațiul fizic al acestora s-a confundat pentru mulți. Descoperă cum să îți recapeți timpul din afara orelor de program.

organizarea fișierelor

Majoritatea dintre noi are de la două dispozitive digitale în sus. Astfel ajungem ca informația stocată pe acestea să se dubleze, să se piardă ori să devină prea multă pentru a fi gestionată eficient. Hai să explorăm metode de a le organiza și depozita mai eficient, de a lucra pe termen lung în mod structurat și de a personaliza spațiul de lucru.

productivitate

Tehnologiile digitale au puterea de a ne ajuta să ne organizăm timpul, munca ori hobby-urile, în aceeași măsură în care ne pot distrage de la ele. Eu îți pot prezenta unelte prin care să devii mai productiv, felul în care îți poți customiza aplicațiile și sistemul de operare pentru a îți spori eficiența și crearea de obiceiuri sănătoase în legătură cu device-urile tale.

ergonomie

Faptul că petrecem mult timp lucrând sau distrându-ne la mobil ori laptop, înseamnă că ne „blocam” corpul într-o singură poziție pentru perioade îndelungate. Îți pot împărtăși principalele sfaturi legate de poziționarea dispozitivelor, de aranjarea obiectelor pe care te așezi sau cum să configurezi ecranul pentru a reduce impactul asupra ochilor.

notificări pe mobil

Suntem asaltați de notificări, iar asta are un impact major asupra concentrării noastre la serviciu sau asupra timpului petrecut cu cei dragi. Vreau să îți arăt că poți recăpăta controlul asupra atenției tale, prin ștergerea aplicațiilor și organizarea celor rămase, gestionarea notificărilor și reconfigurarea obiceiurilor legate de telefonul mobil.

Facebook

Cea mai mare rețea de socializare și cea mai mare gaură neagră a atenției noastre. Învață să o folosești în avantajul tău - gestionându-ți afacerea, reconectându-te cu vechi prieteni ori aflând noutățile care sunt cu adevărat benefice pentru tine. Cum? Te voi ghida să gestionezi conținutul din feed și să dai unfollow, unfriend și unlike.

imaginea de sine

Ne trezim și verificăm social media din pat. Ne începem ziua cu o imagine de sine negativă, comparându-ne cu viețile „instagram-abile” ale celorlalți. Alege conștient conținutul pe care îl consumi și persoanele ori brandurile pe care le urmărești, astfel încât acestea să te informeze, să te motiveze, să te inspire, să te echilibreze. Iar eu pot fi alături de tine în această călătorie.

vrei să lucrezi la aceste obiective?