Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii despre site

Site-ul web fagure.net este proprietatea firmei Fagure Training SRL, cu sediul in Bd. Luptatorilor, nr. 15-17, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/15739/2018, C.U.I. 40086133.

Adresa de contact: Bd. Luptatorilor, nr. 15-17, sector 1, Bucuresti
Tel: 0725.652.127
email: contact@fagure.ro

Comenzi

Preturile prezentate sunt in RON nu sunt purtatoare de TVA, datorita faptului ca furnizorul Fagure Training SRL nu este platitor de TVA.

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si Fagure Training SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Fagure Training SRL se obliga sa transmita produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website.

Produsele comercializate pe acest site sunt conținut digital care nu este livrat pe un suport material, ci se vor trimite direct pe email cumparatorului, in momentul finalizarii procesului de efectuare a platii.

Plata se face in momentul finalizarii comenzii, prin intermediul cardului bancar. Transmiterea datelor bancare este facilitata in mod securizat de Netopia Payments SRL.

Politica de retur

Produsele comercializate pe acest site sunt conținut digital care nu este livrat pe un suport material, motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale.

Inregistrarea ca membru

Pentru a putea cumpara de pe fagure.net trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Politica de confidențialitate

Fagure Training SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Pentru a citi politica de confidențialitate în întregime, acesați acest link.

Drepturile de autor

Intregul continut al site-ului fagure.net, incluzand texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Fagure Training SRL sau a furnizorilor sai.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

  • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
  • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in site;
  • pierderi directe sau indirecte rezultate in urma utilizarii acestui site si al continutului acestuia, incluzand aici si defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest site.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Fagure Training SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre Fagure Training SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.