Testimoniale

Consilierea pentru organizarea și ordonarea lucrurilor acasă a fost atât teoretică, cât și practică. A fost de un mare ajutor, întrucât am învățat de unde să începem, să găsim motivarea și ne-a oferit diferite variante de organizare ghidându-ne să găsim opțiunea cea mai bună pentru noi, adaptată la spațiul și nevoile noastre. Însă, mai presus de toate, m-a învățat cum să păstrez ordinea, ‘regula de 2 minute’ a devenit parte din viața mea, creând un impact pozitiv nu numai în păstrarea ordinii, ci m-a ajutat și pe alte planuri să mă motivez să acționez, să las amânarea în urmă. Mulțumim!

Alexandra și Adrian

Vreau să îți zic că mi-am făcut curat în haine. Am aruncat 2 pungi și am de donat încă una. Le-am și organizat după cum mi-ai povestit și e uimitor. Am economisit 20-30% din spațiu până acum. Deci merci pentru sfaturi și inspirație. Încă cred că mai e loc de aruncat…

Laura (după o consultație pe Skype)

Ne-am setat intenția de a scăpa de lucrurile în plus din casă și de haine de ceva timp și am început să le punem în aplicare ușor-ușor, însă consultația la noi acasă ne-a dat impulsul final. E incredibil cât se schimbă lucrurile atunci când începi să înțelegi utilitatea obiectelor din casa ta (de ce le vrei și dacă ai cu adevărat nevoie de ele) și apoi le organizezi inteligent.

Oana și Michel